AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yuvası yapmak

Kahve falında güvercin yuvası yapmak

Kahve falında güvercin yuvası yapmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalettir.

Kahve falında güvercin yuvası yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Kahve falında güvercine yuva yapmak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yuvası yapmak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek gelişmelerin olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Kahve falında güvercin yuvaları görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına yorulur.

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında güvercin yuvası görmek onu dinleyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir