AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yuvası görmek

Kahve falında güvercin yuvası görmek

Kahve falında güvercin yuvası görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının günden güne artacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, doğru karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin yuvası gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken ya da olayları uygulanabilir veya açıklanabilir şekle dönüştürürken kendinize zarar verme riskiniz var.

Kahve falında güvercin yuvası görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, masrafların altında kalacağına inanılır.

Kahve falında güvercin yuvası yapmak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, durumun değişmesine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek insanlara olan güvenin artacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yuvada güvercin görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, rızkında ve malından olacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin yuvaları görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir