AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yuvaları görmek

Kahve falında güvercin yuvaları görmek

Kahve falında güvercin yuvaları görmek büyük savaşların yaşanacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, nimetin çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin yuvaları gördüyseniz:

  • Bazı kişileri fikirlerinizin doğruluğu konusunda ikna etmeniz zor olabileceği gibi, tam tersi bir durumun da olumlu sonuçlanma olasılığı yok gibi duruyor.

Kahve falında güvercine yuva yapmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yuvası yapmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek aileden ayrı kalınacağına, hayırlı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında güvercin yuvaları görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında güvercin yuvası görmek çok dikkat çekeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yuvada güvercin görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir