AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek mesleğinde atılım yapacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, dualarına karşılık alacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, biraz olsun hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere rivayet etmektedir.

Kahve falında yuvada güvercin görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine inanılır.

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek büyük bir başarının elde edileceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin yuvası görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine yorulur.

Kahve falında güvercine yuva yapmak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında güvercin yuvaları görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir