AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi yanlış yönlendirebilir.

Kahve falında yuvada güvercin görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalettir.

Kahve falında güvercin yuvası yapmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalettir.

Kahve falında güvercin yuvası görmek önemli işlere imza atacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercine yuva yapmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir