AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuva yapan güvercin görmek

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, mutsuz ve hasta olacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yuva yapan güvercin gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Kahve falında güvercin yuvaları görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin yuvası yapmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, birçok yeni fikir edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında yuvada güvercin görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında güvercin yuvası görmek kazancını iki kat arttıracağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir