AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alan kişilerden uzak durun.

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek gelecekte yüzünün güleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin yuvası görmek hatalı yollara gireceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalettir.

Kahve falında güvercin yuvası yapmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, zorlukların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kazancının ilk önce azalacağına işarettir.

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin yuvaları görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yuvada güvercin görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir