AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercine yuva yapmak

Kahve falında güvercine yuva yapmak

Kahve falında güvercine yuva yapmak parasının ve malının da artacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, dünya malı edineceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, dertlerin son bulacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında güvercine yuva yapmak gördüyseniz:

  • Genelde gelişmeler lehinize ilerliyor.

Kahve falında güvercine yuva yapmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine yorulur.

Kahve falında güvercin yuvası yapmak çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işaret eder.

Kahve falında güvercinin eve yuva yaptığını görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında güvercin yuvası görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yeni projelere atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yuvada güvercin görmek hastalıklarının son bulacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek şansın açılacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında güvercinin yuva yaptığını görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir