AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ve yumurtası görmek

Kahve falında güvercin ve yumurtası görmek

Kahve falında güvercin ve yumurtası görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında güvercin ve yumurtası gördüyseniz:

  • Size söylenenleri, sunulanları veya teklif edilenleri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında güvercin ve yumurta görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtasını görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve yumurtası görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtaları görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin ve yumurtasını görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında güvercin yumurtası görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir