AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yumurtası toplamak

Kahve falında güvercin yumurtası toplamak

Kahve falında güvercin yumurtası toplamak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmanız veya isteklerinizin birebir yerine getirilmesini beklemeniz maddi konularda olumsuz etki yaratabilir.

Kahve falında güvercin yumurtası toplamak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, maceralara atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin ve yumurtasını görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek rahata ve huzura kavuşacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtaları görmek geçim derdinin kalmayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında güvercin ve yumurta görmek para kazanmaya, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin ve yumurtalarını görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtasını görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir