AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin tüyü görmek

Kahve falında güvercin tüyü görmek

Kahve falında güvercin tüyü görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, maddi varlığının çoğalacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin tüyü gördüyseniz:

  • Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın.

Kahve falında tüysüz güvercin görmek falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret eder.

Kahve falında güvercin tüyü yolmak yaşamının tazeleneceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Kahve falında güvercin tüyü görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tüylü hayvan görmek masabaşı bir işe girileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine inanılır.

Kahve falında tüyleri yakmak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında tüyleri yolunmuş tavuk görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine işarettir.

Kahve falında koltuk altı tüy görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalettir.

Kahve falında civciv tüyü görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir