AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin yere düştügünü görmek

Kahve falında güneşin yere düştügünü görmek

Kahve falında güneşin yere düştügünü görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneşin yere düştügünü gördüyseniz:

  • İnsanlara karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında güneşin yere düştügünü görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında güneşin yere indiğini görmek zorluklarının kalmayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulur.

Kahve falında güneşin suya düştüğünü görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin düştüğünü görmek çok rahat bir döneme gireceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ayın yere düştüğünü görmek güzel bir hayat geçireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yıldızın yere düştüğünü görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında düşerken bir yere tutunmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulur.

Kahve falında yere düşen birini görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir