AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın yere düştüğünü görmek

Kahve falında ayın yere düştüğünü görmek

Kahve falında ayın yere düştüğünü görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına inanılır.

Kahve falında ayın yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Kahve falında ayın yere düştüğünü görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Kahve falında ayın yere indiğini görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayın suya düştüğünü görmek yeni işlere atılacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayın denize düştüğünü görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ticaretinin açılacağına inanılır.

Kahve falında ayın yeryüzüne düştüğünü görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yere düşen birini kaldırmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun yere düştüğünü görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, ne yöne gideceğine inanılır.

Kahve falında yüzüğü yere düşürmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir