AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin düştüğünü görmek

Kahve falında güneşin düştüğünü görmek

Kahve falında güneşin düştüğünü görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, gönül sızılarının dineceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında güneşin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konular çok kolay görünmüyor ya da yolunda gitmiyor olabilir.

Kahve falında güneşin yere düştügünü görmek çok rahat edeceğine, zor bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında güneşin düştüğünü görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşin suya düştüğünü görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve güneş girdiğini görmek işlerinin günden güne açılacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında güneş saati görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, gün yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üzerinde güneş görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin ikiye bölündüğünü görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün güneşten kızardığını görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir