AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere düşen birini görmek

Kahve falında yere düşen birini görmek

Kahve falında yere düşen birini görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yere düşen birini gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında bebeği yere düşürmek rahat bir hayata başlayacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun yere düştüğünü görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yere düşürülmek çok daha iyi yerlere geleceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Kahve falında yıldızın yere düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında telefonu yere düşürmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında bebeğini yere düşürmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, dünya malına kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının yere düştüğünü görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında telefonun yere düştüğünü görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir