AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin suya düştüğünü görmek

Kahve falında güneşin suya düştüğünü görmek

Kahve falında güneşin suya düştüğünü görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında güneşin suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuları farklı şekilde ele almak için bir neden göremiyor olabilirsiniz.

Kahve falında güneşin suya düştüğünü görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında güneşin düştüğünü görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, doğru haber almaya alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin yere düştügünü görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında atın suya düştüğünü görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalet eder.

Kahve falında anahtarı suya düşürmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine rivayet eder.

Kahve falında suya düşmüş birini kurtarmak bunları en doğru şekilde kullanacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Kahve falında suya düşen bebek görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına işarettir.

Kahve falında terliğini suya düşürmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir