AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin hiç batmadığını görmek

Kahve falında güneşin hiç batmadığını görmek

Kahve falında güneşin hiç batmadığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, küslükleri gidereceğine delalet eder.

Kahve falında güneşin hiç batmadığını gördüyseniz:

  • Yeni bir yola girmenizi sağlayacak olaylar zinciri başlıyor.

Kahve falında güneşin hiç batmadığını görmek maddi durumun düzeltileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşin battığını görmek sağlık ve şifa bulacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin tersten battığını görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşin batmadığını görmek yeni bir hayat kurulacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, gözden düşeceğine işaret eder.

Kahve falında batmayan güneş görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında güneşin batmasını görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında batan güneş görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir