AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin batmadığını görmek

Kahve falında güneşin batmadığını görmek

Kahve falında güneşin batmadığını görmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine işaret eder.

Kahve falında güneşin batmadığını gördüyseniz:

  • Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir.

Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet eder.

Kahve falında güneşin hiç batmadığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında güneşin batmasını görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında güneşin battığı yerden doğduğunu görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına delalettir.

Kahve falında güneşin batmadığını görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına inanılır.

Kahve falında güneşin tersten battığını görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında güneşin doğup battığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında batmayan güneş görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir