AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek

Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek

Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, statü atlayacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında güneşin doğudan battığını gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin da düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Kahve falında güneşin doğup battığını görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında güneşin hiç batmadığını görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında güneşin batmasını görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin battığını görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine inanılır.

Kahve falında güneşin tersten battığını görmek büyük bir ihanete uğranacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşin batmadığını görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında batmayan güneş görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir