AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan güneş görmek

Kahve falında batan güneş görmek

Kahve falında batan güneş görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, işi ile gündeme geleceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında batan güneş gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız bir haber sizi heyacanlandırabilir.

Kahve falında batan güneş görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret eder.

Kahve falında güneşin hiç batmadığını görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında batmayan güneş görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, güvenini sarsacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin batmasını görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin tersten battığını görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşin battığı yerden doğduğunu görmek yeni başlangıçların yapılacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine inanılır.

Kahve falında güneşin battığını görmek sorunların atlatılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir