AnaSayfa / Genel / Kahve falında batmayan güneş görmek

Kahve falında batmayan güneş görmek

Kahve falında batmayan güneş görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işarettir.

Kahve falında batmayan güneş gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Kahve falında güneşin doğup battığını görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına inanılır.

Kahve falında güneşin battığını görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında batan güneş görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşin hiç batmadığını görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşin batmasını görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin battığı yerden doğduğunu görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, uzun sohbetler edeceğine inanılır.

Kahve falında güneşin batmadığını görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir