AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin battığını görmek

Kahve falında güneşin battığını görmek

Kahve falında güneşin battığını görmek kısa süre içinde engelleneceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, yeni bir semte taşınılacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşin battığını gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya teklifler çok fazla şey hakkında düşünmeye başlamanıza neden olabilir.

Kahve falında güneşin battığı yerden doğduğunu görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Kahve falında güneşin batmasını görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulur.

Kahve falında batan güneş görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında batmayan güneş görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Kahve falında güneşin tersten battığını görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneşin batmadığını görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına delalet eder.

Kahve falında güneşin doğup battığını görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir