AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin batmasını görmek

Kahve falında güneşin batmasını görmek

Kahve falında güneşin batmasını görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine işarettir.

Kahve falında güneşin batmasını gördüyseniz:

  • Ufukta aşka var veya sosyal yaşamınız hız kazanabilir.

Kahve falında güneşin battığını görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işarettir.

Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin battığı yerden doğduğunu görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin doğup battığını görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında batan güneş görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında güneşin batmasını görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneşin batmadığını görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında batmayan güneş görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir