AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin tersten battığını görmek

Kahve falında güneşin tersten battığını görmek

Kahve falında güneşin tersten battığını görmek üzüleceğine, yıkılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin tersten battığını gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında güneşin tersten battığını görmek haram mala, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında batmayan güneş görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşin batmadığını görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında batan güneş görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında güneşin batmasını görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına inanılır.

Kahve falında güneşin hiç batmadığını görmek kötü haberlerin alınacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında güneşin doğup battığını görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine yorulur.

Kahve falında güneşin battığı yerden doğduğunu görmek karamsar olacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir