AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin doğup battığını görmek

Kahve falında güneşin doğup battığını görmek

Kahve falında güneşin doğup battığını görmek bunu da herkese ilan edeceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşin doğup battığını gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine, belli bir amaç için yapılan çalışmalara veya sosyal yardım gruplarına daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında güneşin doğup battığını görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin doğudan battığını görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, para kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında güneşin batmasını görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına yorulur.

Kahve falında batan güneş görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sevindirici şeyler duymaya inanılır.

Kahve falında güneşin hiç batmadığını görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında güneşin battığını görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında batmayan güneş görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında güneşin batmadığını görmek hayatının da düzene gireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir