AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolunayın düştüğünü görmek

Kahve falında dolunayın düştüğünü görmek

Kahve falında dolunayın düştüğünü görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolunayın düştüğünü gördüyseniz:

  • Planlarınızı detaylı yapmadıysanız, bazı kişiler kafanızı karıştırabilir veya sizi hırpalayabilir.

Kahve falında dolunayın düştüğünü görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında dolunay görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet eder.

Kahve falında güneş ve dolunay görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla dolunay görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında çok büyük dolunay görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolunaya bakmak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında gündüz vakti dolunay görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, rahatsızlık duyulacağına yorulur.

Kahve falında mavi dolunay görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, onların yaralarına merhem olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir