AnaSayfa / Genel / Kahve falında gün saymak

Kahve falında gün saymak

Kahve falında gün saymak ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, kendisi ile gururlanacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, küslükleri gidereceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gün saymak gördüyseniz:

  • Belli şeyleri başkalarının itirazlarına rağmen devam ettirmeniz gerekmesi yıpratıcı olabilir.

Kahve falında günleri saymak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet eder.

Kahve falında gün saymak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir gün görmek elinin döneceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında günes tutulmasını görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına delalet eder.

Kahve falında gün doğumunu görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine delalettir.

Kahve falında yağmurlu gün görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında karlı bir gün görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tarih gün görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yanlış yollardan döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir