AnaSayfa / Genel / Kahve falında günleri saymak

Kahve falında günleri saymak

Kahve falında günleri saymak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, hayatının afiyette geçeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında günleri saymak gördüyseniz:

  • Bekar bir ikizseniz, arzuladığınız gibi yürümeyen bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında günleri saymak uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında gün saymak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gün doğumunu görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Kahve falında her gün aynı insanı görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında belirli bir gün görmek anne babayla ters düşüleceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine işarettir.

Kahve falında gün sayısı görmek kötü sözler duyacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında gün kurusu kayısı görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, ona yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında geçmiş günleri görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir