AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir gün görmek

Kahve falında güzel bir gün görmek

Kahve falında güzel bir gün görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında güzel bir gün gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Kahve falında güzel bir gün görmek manevi olarak da yıpranacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında günes tutulmasını görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında günleri karıştırmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, eşi ile problemler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında her gün bebek görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına delalettir.

Kahve falında tarih gün görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında belirli bir gün görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında gün sayısı görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında her gün aynı insanı görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir