AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarih gün görmek

Kahve falında tarih gün görmek

Kahve falında tarih gün görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında tarih gün gördüyseniz:

  • Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya çabalayın.

Kahve falında tarih gün görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine inanılır.

Kahve falında yüzük içinde tarih görmek aralarından su sızmayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarih kitabı okumak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarih hocası görmek hayat daha olumlu bakılacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tarih duymak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında tarih yazmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarih sınavı görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine tabir olunur.

Kahve falında herhangi bir tarih görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, dualarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir