AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı bir gün görmek

Kahve falında karlı bir gün görmek

Kahve falında karlı bir gün görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, kafasını rahatlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı bir gün gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara veya hayal kırıklıklarına açıksınız.

Kahve falında karlı bir gün görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, ufkunun açılacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşli günde kar görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini her gün görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, ruhunu güzelleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gün saymak emrinde insan çalıştıracağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında günleri görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında geçmiş günleri görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında günleri saymak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında her gün bebek görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir