AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu gün görmek

Kahve falında yağmurlu gün görmek

Kahve falında yağmurlu gün görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, o kişiye zararının dokunacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurlu gün gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında yağmurlu gün görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet eder.

Kahve falında güneşli gün görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında günleri karıştırmak her gün daha fazla dolacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mehmet günsürü görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında her gün bebek görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki gün üst üste aynı kişiyi görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında eski günleri görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geçmiş günleri görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir