AnaSayfa / Genel / Kahve falında günes tutulmasını görmek

Kahve falında günes tutulmasını görmek

Kahve falında günes tutulmasını görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında günes tutulmasını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde heyecanlı bazı şeyler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında günes tutulmasını görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında her gün eski sevgiliyi görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç gün üst üste aynı kişiyi görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gün kurusu kayısı görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında nikah için gün almak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı bir gün görmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına yorulur.

Kahve falında günlerden cuma olduğunu görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında her gün bebek görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir