AnaSayfa / Genel / Kahve falında gün doğumunu görmek

Kahve falında gün doğumunu görmek

Kahve falında gün doğumunu görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında gün doğumunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir.

Kahve falında gün doğumu görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gün doğumunu görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, istenmeyen bir yolculuğa alamet eder.

Kahve falında geçmiş günleri görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, günlerini bunun için harcayacağına delalettir.

Kahve falında günbatımı görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında nikah için gün almak hayırlı haberler duyacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında günes gözlük takmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında üç gün aynı kişiyi görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında günleri görmek imkânlarının da genişleyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir