AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş sürahi görmek

Kahve falında gümüş sürahi görmek

Kahve falında gümüş sürahi görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş sürahi gördüyseniz:

  • Araştırma yapmanızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında gümüş sürahi görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına yorulur.

Kahve falında cam sürahi kırmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında plastik sürahi görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında sürahi kırmak muradına ereceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürahi ayran görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işaret eder.

Kahve falında sürahi su görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalettir.

Kahve falında cam sürahiden su içmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına inanılır.

Kahve falında sürahideki suyu dökmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir