AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik sürahi görmek

Kahve falında plastik sürahi görmek

Kahve falında plastik sürahi görmek rakiplerini alt edeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulur.

Kahve falında plastik sürahi gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Kahve falında plastik sürahi görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına inanılır.

Kahve falında sürahi yıkamak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, tebrik edileceğine rivayet eder.

Kahve falında cam sürahi kırmak hayır duaları alacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürahi su görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında sürahide süt görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, düşmanlarının güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında su sürahisi görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, zor durumların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bardak ve sürahi görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kristal sürahi görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir