AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam sürahi kırmak

Kahve falında cam sürahi kırmak

Kahve falında cam sürahi kırmak kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında cam sürahi kırmak gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında cam sürahi kırmak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında sürahi kırmak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine inanılır.

Kahve falında cam sürahiden su içmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında cam sürahi bardak görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam sürahide su görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında cam sürahi almak maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam sürahi görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir