AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürahi su görmek

Kahve falında sürahi su görmek

Kahve falında sürahi su görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürahi su gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Kahve falında sürahiden su içmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında bir sürahi su görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sürahide su görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulur.

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, ona kavuşacağına delalettir.

Kahve falında su dolu sürahi görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sürahiye su doldurmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürahideki suyu dökmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir