AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürahi ayran görmek

Kahve falında bir sürahi ayran görmek

Kahve falında bir sürahi ayran görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, geçim derdinin son bulacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yükseleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında bir sürahi ayran gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözleri veya hareketleri nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında sürahide ayran görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürahi ayran görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürahi takımı görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürahi ve bardak görmek ilim irfan sahibi olacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet eder.

Kahve falında demir sürahi görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam sürahinin kırıldığını görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürahide süt görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir sürahi su içmek büyük zararlar getireceğine, çok hayırlı insan olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir