AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kurşun görmek

Kahve falında gümüş kurşun görmek

Kahve falında gümüş kurşun görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, sevilen birinin geleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş kurşun gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alan kişilerden uzak durun.

Kahve falında gümüş kurşun görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında silah kurşunu görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun vurulduğunu görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunlar görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında başkasına kurşun döküldüğünü görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Kahve falında kalbinde kurşun görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir