AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinde kurşun görmek

Kahve falında kalbinde kurşun görmek

Kahve falında kalbinde kurşun görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına işaret eder.

Kahve falında kalbinde kurşun gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.

Kahve falında kalbine kurşun yemek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalbinde kurşun görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, deniz aşırı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbinin çarptığını görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kalbinin attığını görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kalbine bıçak saplamak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbin yerinden çıktığını görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kalbinin durduğunu görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, maddi anlamda feraha ermeye delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir