AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunlar görmek

Kahve falında kurşunlar görmek

Kahve falında kurşunlar görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunlar gördüyseniz:

  • Daha sakin düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşunla adam öldürmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşunlanarak ölmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet eder.

Kahve falında kurşun metali görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşun kovanı görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, sıkıntılar son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kurşun kalem almak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında kurşunla vurulan birini görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşun yemek vurulmak ona şifa olmayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir