AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına kurşun döküldüğünü görmek

Kahve falında başkasına kurşun döküldüğünü görmek

Kahve falında başkasına kurşun döküldüğünü görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, iş için gurbete gidileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına kurşun döküldüğünü gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ev halkından birisi için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dökülmüş kurşun görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında kurşun çıkardığını görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, büyük atılımların yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, hem işinde başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun dökmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağından kurşun yemek çok güzel bir evlilik yapılacağına, işlerini boşvereceğine delalettir.

Kahve falında başından kurşun yemek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından kurşun yemek bazen fakirlik görüleceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir