AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kılıç görmek

Kahve falında gümüş kılıç görmek

Kahve falında gümüş kılıç görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sermayesini kaybedeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş kılıç gördüyseniz:

  • Özel bazı ilişkilerinizde meydana gelen değişiklikler yaşadığınız yerde olumlu etki yaratabilir yaşam kalitenizi yükseltebilir.

Kahve falında gümüş kılıç görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla kavga etmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla ölmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, hak yolundan ayrılacağına yorulur.

Kahve falında kılıçla kesilmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kılıçla saldırıya uğramak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla yaralanmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, gelirinin eksileceğine yorulur.

Kahve falında kılıç sallamak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına inanılır.

Kahve falında sarı kılıç görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir