AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç sallamak

Kahve falında kılıç sallamak

Kahve falında kılıç sallamak her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç sallamak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz yaratıcı iş veya aşk karşınıza çıkabilir.

Kahve falında kılıç sallamak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağacı sallamak çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklarını sallamak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ağacı sallamak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında otobüse el sallamak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağında bebek salladığını görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını sallamak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek sallamak yeni bir projenin başına geçirileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir