AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla kavga etmek

Kahve falında kılıçla kavga etmek

Kahve falında kılıçla kavga etmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla kavga etmek gördüyseniz:

  • Belli konuların tekrar ele alınması ya da belli düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında kılıçla kavga etmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçdaroğlu görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına delalettir.

Kahve falında paşa kılıcı görmek işinin başına geçeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında eğri kılıç görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında azrailin kılıcını görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı kılıç görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Kahve falında kılıç öpmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, adını kirleteceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıçla kovalanmak güzel günlerin yaşanacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir