AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla kesilmek

Kahve falında kılıçla kesilmek

Kahve falında kılıçla kesilmek eksiği kendinde bulacağına, büyük özgüven kazanacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında kılıçla kesilmek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kişilere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Kahve falında kılıçla kesildiğini görmek gönül kapılarını açacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıçla kesilmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kılıç adam görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç çiçeği ekmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında altın kılıç bulmak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıç öpmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında eski kılıç görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden kılıç almak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir