AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla saldırıya uğramak

Kahve falında kılıçla saldırıya uğramak

Kahve falında kılıçla saldırıya uğramak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • Kaybetmeyi göze almıyorsanız belli oyunların içine girmemenizde fayda var.

Kahve falında kılıçla saldırıya uğramak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın saldırısına uğramak kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koçun saldırısına uğramak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, borçlarının hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında boğa saldırısına uğramak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında öküz saldırısına uğramak helal kazanç elde edeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine işarettir.

Kahve falında kartalın saldırısına uğramak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işarettir.

Kahve falında vahşi hayvan saldırısına uğramak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına yorulur.

Kahve falında yılan saldırısına uğramak maddi gücünün her geçen gün artacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir