AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fil görmek

Kahve falında yeşil fil görmek

Kahve falında yeşil fil görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fil gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil fil görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında fil yavrusu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında yüzen fil görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, şansın önünün kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında konuşan fil görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında fil suresini okumak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında deve ve fil görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil kovalamak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında filden korkmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir