AnaSayfa / Genel / Kahve falında filden korktuğunu görmek

Kahve falında filden korktuğunu görmek

Kahve falında filden korktuğunu görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, istediği makama geleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filden korktuğunu gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde çok şanslısınız.

Kahve falında filden korktuğunu görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Kahve falında korktuğunu görmek giderileceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koreli görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyden korktuğunu görmek sıkıntı yükleneceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korktuğun hayvanı görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten korktuğunu görmek hayatın pahalılaşmasına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında korkarak yüzmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, onu yalnız bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koreli erkek görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir